La vaga final.

La vaga, eina obrera ˙til per aconseguir la justÝcia social i el repartiment de la riquesa, dret in-alienable i irrenunciable dels treballadors.

S'ha d'aplicar amb contundŔncia, en consciŔncia completa, salvatgement, i com un mall ha de colpejar els beneficis de les classes parasitÓries que creient-se amos ens exploten, fins a deixar-los secs.

De forma solidÓria hem de posar fre a un sistema que enganya i esprem els seus ciutadans, mercaderia de mafiosos bancs multinacionals partits i estats.

Per aconseguir una societat on els beneficis de la producciˇ obrera vagin de manera neta a parar a serveis socials cada vegada millors, tutelats directament i participativament pels ciutadans mitjanšant assemblees.

On es respecti i recuperi l'entorn, i una persona menje de la terra amb el mateix dret que altra. On el valor no sigui que percebem sinˇ que donem.

CaldrÓ lluitar, tenim l'arma, posem la voluntat, la tenacitat, sabent que amb el nostre afany les generacions segŘents gaudiran dels nostres Ŕxits, alhora que dignifiquem a les que ens van precedir.

La vaga salvatge i indefinida, doblegara el sistema, fins a agenollar-lo davant del poble, per la seva decapitaciˇ.

CamÝ, eina, arma d'obrer, tots a la lluita company tots a la vaga decis˛ria.